Vastgoedrecht jurist

Vastgoedrecht jurist

Vastgoedrecht jurist nodig?

Mijn naam is Sophie Veldhof.
Vastgoedrecht advocaat en mezelf. Aangenaam!

Heeft u een vastgoed gerelateerd probleem en heeft u deskundig advies nodig? Veldhof Advocatuur is dé vastgoedrecht jurist die u op een effectieve manier bijstaat. Mijn naam is Sophie Veldhof. Als beëdigd advocaat met als specialisatie vastgoedrecht, aansprakelijkheidsrecht, contractenrecht, aanneming van werk en burenrecht heb ik alle deskundigheid in huis om u te ondersteunen. Samen met u werk ik graag naar een goede oplossing van uw zaak toe. Een persoonlijke aanpak vind ik erg belangrijk. Uit ervaring weet ik dat een juridisch geschil vaak voor veel stress zorgt. U vindt bij mij oprechte aandacht en een luisterend oor. Als ik alle details van uw zaak weet, kan ik u nog beter helpen. Als u contact met mij opneemt kijk ik eerst of het wel echt nodig is om een advocaat in te schakelen. Ik nodig u graag uit voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. Vaak kan ik na dit gesprek al een globale inschatting maken van de kansen, mogelijkheden en risico’s in uw zaak. Omdat voorkomen nog altijd beter is dan genezen bied ik preventieve adviespakketten aan tegen een vast tarief. Op deze website vindt u meer informatie over deze pakketten.

Neem contact met mij op!

Veldhof Advocatuur
Van de Reijtstraat 30
4814 NE Breda
Nederland

Telefoon +31 (0)6 81 40 88 99
E-mail info@veldhofadvocatuur.nl

Aanpak vastgoedrecht jurist

U kunt bij mij terecht als particulier en als ondernemer. U krijgt van mij altijd een eerlijk en duidelijk advies. Als u rechtsbijstand nodig heeft dan stel ik samen met u een plan van aanpak op. Hierbij kijk ik naar zowel de juridische als naar uw persoonlijke belangen. U hoeft niet bang te zijn voor ingewikkeld vakjargon. Ik analyseer uw zaak grondig en in begrijpelijke taal leg ik uit wat de verschillende mogelijkheden zijn. Zo kunt u een weloverwogen beslissing nemen. Met mijn diepgaande kennis van het vastgoedrecht en mijn jarenlange ervaring als vastgoedrecht jurist kan ik u effectief bijstaan.

Vragen over onze werkwijze

Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met mij op. Ik sta voor u klaar! Veldhof Advocatuur staat voor betrokkenheid, toegankelijkheid en is oplossingsgericht. Ik ben een betrouwbare partner en hanteer vaste en eerlijke tarieven. Samen met u werk ik naar een goede oplossing van uw zaak toe. Als vastgoedrecht jurist weet ik dat het belangrijk is om snel en effectief te handelen. Daar zet ik mij voor de volle 100 procent voor in. Mijn communicatie is helder en tijdens het proces houd ik u op de hoogte van alle ontwikkelingen. Ik help u graag verder!

Juridische hulp nodig?

Neem contact met mij op voor juridisch advies op maat.