Advocaat vastgoedrecht

Advocaat vastgoedrecht

Advocaat vastgoedrecht nodig?

Mijn naam is Sophie Veldhof.
Vastgoedrecht advocaat en mezelf. Aangenaam!

Heeft u een probleem op het gebied van vastgoed? Neem dan contact op met Veldhof Advocatuur! Mijn naam is Sophie Veldhof en ik ben advocaat vastgoedrecht. Mijn specialisatie is aansprakelijkheidsrecht met de nadruk op vastgoed. Met mijn jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van de wet- en regelgeving kan ik u deskundig adviseren over uw zaak. Of u nu als aannemer betrokken bent geraakt bij een geschil of een huis heeft gekocht met verborgen gebreken, ik zal er alles aan doen om u te helpen bij het halen van uw recht. Wanneer u contact met Veldhof Advocatuur opneemt nodig ik u graag uit voor een intakegesprek. Dit vrijblijvende en ori├źnterende gesprek is kosteloos. U kunt rekenen op mijn oprechte aandacht en een persoonlijke benadering. Vaak kan ik na dit eerste gesprek al een globale inschatting maken van de kansen, mogelijkheden en risico’s in uw zaak. U krijgt van mij eerlijk en juridisch advies op maat. Als het niet nodig is om een advocaat vastgoedrecht in te schakelen hoor u dat van mij. Met mijn diepgaande kennis van het vastgoedrecht en mijn jarenlange ervaring kan ik u op een effectieve manier bijstaan. Juridische kwesties veroorzaken veel stress en u kunt daarom rekenen op mijn persoonlijke ondersteuning.

Neem contact met mij op!

Veldhof Advocatuur
Van de Reijtstraat 30
4814 NE Breda
Nederland

Telefoon +31 (0)6 81 40 88 99
E-mail info@veldhofadvocatuur.nl

Begrijpelijke taal advocaat vastgoedrecht

Begrijpelijke advocatuur met oprechte aandacht staat bij mij voorop. Ik neem alle tijd om naar uw verhaal te luisteren en uw situatie grondig te analyseren. Vervolgens hoort u van mij wat de mogelijkheden zijn. Als ik eenmaal een oplossing heb gekozen ga ik voor u aan de slag. Ik doe er alles aan om uw zaak zo snel mogelijk af te handelen waarbij uw belang altijd voorop staat. Snel en effectief handelen geeft het beste resultaat. Ik adviseer en zo nodig procedeer ik ook. U wordt in begrijpelijke taal volledig op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. U kunt met uw vragen en opmerkingen altijd bij mij terecht.

Meer weten?

Wilt u meer weten over mijn werkwijze? Neem vrijblijvend telefonisch contact met mij op of stuur me een mail. Mijn dienstverlening is breed. Veldhof Advocatuur is een advocatenkantoor dat zich richt op vastgoedrecht, burenrecht, contractenrecht, aanneming van werk en aansprakelijkheidsrecht. Kies voor het ervaren, deskundige en betrouwbare advocatenkantoor Veldhof Advocatuur. Ik help u graag bij al uw vastgoedgerelateerde kwesties. Omdat voorkomen beter is dan genezen, bied ik ook een aantal preventieve adviespakketten tegen een vast tarief aan. Lees er meer over op deze website. Ik hanteer altijd eerlijke en duidelijke tarieven.

Juridische hulp nodig?

Neem contact met mij op voor juridisch advies op maat.