Rechtsbijstand geschil met aannemer

Rechtsbijstand geschil met aannemer

Rechtsbijstand geschil met aannemer nodig?

Mijn naam is Sophie Veldhof.
Advocaat voor geschillen met uw aannemer. Aangenaam!

Heeft u een geschil met uw aannemer? Bent u het niet eens met de kosten of laat hij niets meer van zich horen? Veldhof Advocatuur is een juridisch specialist op het gebied van aanneming van werk. Ik bied rechtsbijstand bij geschil met aannemer. Er zijn in de wet speciale regels vastgelegd voor een aantal overeenkomsten waaronder de aannemingsovereenkomst. Dit rechtsgebied is complex. Ik voorzie u graag van advies of rechtsbijstand bij geschil met aannemer. Mijn naam is Sophie Veldhof. Het beroep van advocaat oefen ik al jaren met plezier uit. Ik ben specialist op het gebied van (contractuele) aansprakelijkheid. De nadruk ligt hierbij op het vastgoed. Vastgoed is een breed vakgebied. Mijn specialisaties zijn aansprakelijkheidsrecht, aanneming van werk, burenrecht en contractenrecht. Ik sta voor begrijpelijke advocatuur met oprechte aandacht. U hoeft niet bang te zijn voor onbegrijpelijk vakjargon. Ik luister aandachtig naar uw situatie en maak een grondige analyse. Vervolgens leg in in begrijpelijk taal uit wat de mogelijkheden zijn. Naast professionele juridische bijstand bied ik u ook persoonlijke ondersteuning. Ik weet als geen ander hoeveel stress een juridisch geschil kan veroorzaken. Voor rechtsbijstand bij geschil met aannemer bent u bij Veldhof Advocatuur aan het juiste adres!

Neem contact met mij op!

Veldhof Advocatuur
Van de Reijtstraat 30
4814 NE Breda
Nederland

Telefoon +31 (0)6 81 40 88 99
E-mail info@veldhofadvocatuur.nl

Eerlijk juridisch advies bij rechtsbijstand geschil met aannemer

Ik geef u deskundig en eerlijk juridisch advies op maat. Samen met u werk ik graag naar een goede oplossing van uw zaak toe. De mogelijke routes worden in kaart gebracht inclusief de mogelijke hobbels en valkuilen. Als eenmaal de te volgen route is bepaald ga ik van start. U kunt erop rekenen dat ik snel en effectief handel. Ik zet mijn volledig in om uw zaak zo snel mogelijk af te handelen waarbij uw belang altijd voorop staat. Tijdens het proces houd ik u van alle ontwikkelingen op de hoogte.

Duidelijk en eerlijk tarief rechtsbijstand geschil met aannemer

Als u bij Veldhof Advocatuur aanklopt voor rechtsbijstand bij geschil met aannemer sta ik graag voor u klaar. U krijgt van mij eerlijk en deskundig advies tegen een duidelijk en eerlijk tarief. Het eerste ori├źnterende gesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt uw juridische kwestie met een gerust hart aan mij overlaten. Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Heeft u nog vragen? U kunt altijd contact met mij opnemen. U kunt bij mij terecht als particulier en als ondernemer. Ik ben uw betrouwbare en effectieve partner die u op een deskundige en persoonlijke manier ondersteuning biedt. Ik sta graag voor u klaar!

Juridische hulp nodig?

Neem contact met mij op voor juridisch advies op maat.