Vastgoedrecht advocatenkantoor

Vastgoedrecht advocatenkantoor

Vastgoedrecht advocatenkantoor nodig?

Mijn naam is Sophie Veldhof.
Vastgoedrecht advocaat en mezelf. Aangenaam!

Veldhof Advocatuur is een vastgoedrecht advocatenkantoor. Vastgoedrecht is een breed rechtsgebied. Mijn naam is Sophie Veldhof, beëdigd advocaat. Ik ben gespecialiseerd in de rechtsgebieden aansprakelijkheidsrecht, contractenrecht, aanneming van werk en burenrecht. Bent u een aannemer die een conflict heeft met een klant? Bent u een opdrachtgever en komt de aannemer zijn verplichtingen niet na? Dan kan vastgoedrecht advocatenkantoor Veldhof Advocatuur u helpen om tot een oplossing te komen. Mijn deskundigheid en jarenlange ervaring zet ik graag voor uw zaak in. Voor elk geschil binnen het vastgoedrecht sta ik voor u klaar! Uit ondervinding weet ik dat juridische kwesties vaak ook een emotionele kant hebben. Naast professionele bijstand bied ik daarom ook persoonlijke begeleiding aan. Ik heb oprechte aandacht voor uw situatie en biedt een luisterend oor. Tijdens een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek hoor ik graag uw situatie met al uw vragen en wensen. Ik ben er voor adviesvragen en voor het verlenen van rechtsbijstand in een conflict. Als ik uw zaak grondig geanalyseerd heb breng ik de mogelijke routes in kaart. Als we de route hebben bepaald ga ik over tot actie. Ik handel snel en effectief waarbij ik uw belang altijd voorop stel.

Neem contact met mij op!

Veldhof Advocatuur
Van de Reijtstraat 30
4814 NE Breda
Nederland

Telefoon +31 (0)6 81 40 88 99
E-mail info@veldhofadvocatuur.nl

Advocatuur in begrijpelijke taal

Veldhof Advocatuur communiceert in heldere, begrijpelijke taal. Tijdens het hele proces weet u precies wat er allemaal speelt in uw zaak. Daar houd ik u nauwkeurig van op de hoogte. Of u nu een particulier bent of een ondernemer, Veldhof Advocatuur staat voor u klaar! Ik ben betrokken, toegankelijk en oplossingsgericht. Als u een betrouwbare en effectieve vastgoedrecht advocatenkantoor zoekt bent u bij Veldhof Advocatuur aan het juiste adres. Al vele cliënten heb ik succesvol bijgestaan met hun vastgoed gerelateerde geschillen. U kunt rekenen op juridisch maatwerk.

Contact met vastgoedrecht advocatenkantoor

Op deze website kunt u al veel informatie vinden over mijn werkwijze. Heeft u meer informatie nodig of heeft u nog vragen? U kunt altijd contact met mij opnemen. U kunt van mij een deskundig en eerlijk advies verwachten. Misschien dat mijn preventieve adviespakketten kunnen helpen als u voor een grote investering staat zoals het bouwen of kopen van een woning. Ik kan een quickscan maken van de door u aangeleverde concept koopovereenkomst. Voorkomen is nog altijd beter dan genezen. Het door mij gehanteerde uurtarief is eerlijk en vast. Door mijn diepgaande kennis van het vastgoedrecht, persoonlijke aanpak en heldere communicatie kan ik u op een effectieve manier steunen bij uw geschil. Neem vandaag nog contact met mij op!

Juridische hulp nodig?

Neem contact met mij op voor juridisch advies op maat.