Wat doet Veldhof Advocatuur?

Wat doet Veldhof Advocatuur?

In mijn praktijk heb ik mij gespecialiseerd in het (contractuele) aansprakelijkheidsrecht. Oftewel: het recht over het verhalen van schade op een ander. Dit is een rechtsgebied waarin zaken zelden zwart/wit zijn. In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten sta ik daarom geregistreerd voor het rechtsgebied verbintenissenrecht. Hiervoor moet ik het jaarlijks voorgeschreven aantal opleidingspunten behalen om mijn kennis op peil te houden.

De nadruk van mijn praktijk ligt op het vastgoed.

Voor wie werk ik?

Een conflict is altijd vervelend. Zeker als particulier, omdat uw persoonlijke belangen op het spel staan. Hebt u bijvoorbeeld een conflict met uw aannemer of hovenier omdat de opdracht niet volledig of niet goed is uitgevoerd? Dan bent u bij mij aan het juiste adres.


Of loopt u tegen problemen aan na de (ver)koop van uw woning? U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een verborgen gebreken aan een woning die u kocht of verkocht. Een leiding die lek blijkt, een aanbouw die verzakt, een dak dat rot is en ga zo maar door. Ook dan help ik u graag verder. 


Daarnaast is het verstandig om na te gaan of u een rechtsbijstandsverzekering hebt. Indien dit het geval is, dan is het verstandig uw conflict daar zo snel mogelijk aan te melden. Wist u trouwens dat wanneer er sprake is van een gerechtelijke procedure u recht hebt op vrije advocaatkeuze? Dit betekent dat u zelf mag kiezen welke advocaat uw zaak (verder) behandelt. 


Twijfelt u of daar in uw geval sprake van is? Neem dan gerust contact met mij op. Dan denk ik met u mee. 

Hulp nodig bij een klant die zijn factuur niet betaalt? Of heeft u last van een oplopend geschil met uw leverancier, waardoor u inmiddels inkomsten misloopt? Of wellicht staat u op het punt een grote opdracht binnen te halen en wilt u zeker weten dat dit contractueel goed wordt vastgelegd? Ook in die gevallen bent u bij mij aan het juiste adres.

 

In het aansprakelijkheidsrecht is het van belang dat u zo vroeg mogelijk deskundig advies inwint. Dit betekent niet dat u een advocaat direct een brief moet laten sturen of de deur naar onderhandeling gesloten is. Het gaat er alleen om dat u direct weet wat vanuit strategisch oogpunt een logische vervolgstap is.

 

Op die manier voorkomt u dat u rechten verspeelt of dat bewijsmiddelen verloren gaan. Heeft u bijvoorbeeld de klacht snel gemeld bij de ander? Zijn er foto’s gemaakt van de schade? 

 

Ik help u graag bij het in kaart brengen van de mogelijke routes: inclusief de mogelijke hordes en valkuilen.

Zaken goed oplossen. Daar werk ik graag samen met u naartoe.

Ball Icon

Aansprakelijkheidsrecht

Weinig dingen zijn zo vervelend als schade. U kunt mij benaderen voor hulp bij het verhalen van uw schade of het voeren van verweer tegen een schadeclaim.

Arrow right icon Arrow right icon

Contractenrecht

Ik help u graag bij het maken van duidelijke afspraken. Weten wat u afspreekt is stap 1. Weten hoe u dit duidelijk vastlegt is stap 2. Hebt u (al) een conflict over een contract? Ook dan denk ik met u mee.

Arrow right icon Arrow right icon

Aanneming van werk

Een probleem met uw nieuwbouwwoning of pas aangelegde tuin? Of betaalt uw klant ten onrechte de factuur voor het door u geleverde werk niet? In beide gevallen help ik u graag verder.

Arrow right icon Arrow right icon
Ball Icon Ball Icon

Burenrecht

Het burenrecht gaat over de regels die gelden tussen u en uw buren. Van regels over bijvoorbeeld de hoogte van uw schutting of de afwatering van uw perceel. Belt u mij gerust wanneer praten met uw buren niet meer lukt.

Arrow right icon Arrow right icon

Juridische hulp nodig?

Op zoek naar advies bij het opstellen van een contract? Of heeft u een vraag over een al gesloten contract? Neem dan gerust contact met mij op of neem een kijkje bij de beschikbare adviespakketten.