Jurist vastgoed

Jurist vastgoed

Jurist vastgoed nodig?

Mijn naam is Sophie Veldhof.
Vastgoed advocaat en mezelf. Aangenaam!

Heeft u een probleem dat vastgoedgerelateerd is? Veldhof Advocatuur biedt deskundige juridische ondersteuning. Ik ben Sophie Veldhof. In mijn praktijk heb ik mij gespecialiseerd in het (contractuele) aansprakelijkheidsrecht, waarbij de focus op het vastgoed ligt. Ik ben de ideale jurist vastgoed voor vastgoedeigenaren, projectontwikkelaars en aannemers. Ook particulieren zijn welkom bij mij. Heeft u een huis gekocht en komen er verborgen gebreken aan het licht? Ook dan kan ik u als jurist vastgoed helpen om uw recht te halen. 

Neem contact met mij op!

Veldhof Advocatuur
Van de Reijtstraat 30
4814 NE Breda
Nederland

Telefoon +31 (0)6 81 40 88 99
E-mail info@veldhofadvocatuur.nl

Effectieve werkwijze van Veldhof Advocatuur als jurist vastgoed

Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Ik nodig u graag uit voor een oriënterend gesprek. Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. Ik luister aandachtig naar uw verhaal en maak een globale inschatting van de kansen, risico’s en mogelijkheden in uw zaak. Vervolgens adviseer ik u over de beste aanpak. Misschien is het niet eens nodig om een advocaat in te schakelen. Ook dat vertel ik u eerlijk. Veldhof Advocatuur staat voor begrijpelijke advocatuur met oprechte aandacht. Juridische geschillen kunnen veel stress veroorzaken. Als ervaren en deskundige jurist vastgoed kan ik veel van deze stress wegnemen. In een tijd van onzekerheid bied ik u persoonlijke ondersteuning.

Oriënteren en degelijk juridisch advies

Als jurist vastgoed weet ik dat het belangrijk is om snel en effectief te handelen. Ik zet mij dan ook voor de volle 100 procent in om uw zaak zo snel mogelijk af te handelen. Uw belang staat daarbij altijd voorop. Mijn aanpak is erop gericht om uw geschil netjes tot een succesvol einde te brengen. Het is mijn sterke punt dat ik in normale taal over moeilijke zaken kan praten. Dit zorgt voor een heldere communicatie waarbij we elkaar goed begrijpen. Van alle ontwikkelingen houd ik u nauwkeurig op de hoogte. Voor al uw vragen en opmerkingen ben ik altijd bereikbaar.

Eerlijke tarieven voor een jurist vastgoed

Als u kiest voor Veldhof Advocatuur kiest u voor:

  • Betrokken advocatuur met een luisterend oor

  • Toegankelijke advocatuur in begrijpelijke taal

  • Oplossingsgerichte advocatuur die verder kijkt dan het juridische kader

Denkt u bij een jurist vastgoed aan onbegrijpelijk juridisch jargon en torenhoge tarieven? Veldhof Advocatuur past niet in dat plaatje. Ik spreek begrijpelijke taal en hanteer eerlijke en duidelijke tarieven. Omdat voorkomen nog altijd beter is dan genezen bied ik preventieve adviespakketten aan tegen een vast tarief. U kunt er meer over lezen op deze website. Voor juridisch advies op maat bent u bij mij aan het juiste adres! Laat mij u helpen bij al uw vastgoedgerelateerde problemen. Ik sta graag voor u klaar!

Juridische hulp nodig?

Neem contact met mij op voor juridisch advies op maat.